Wie we zijn en meer over ons

Over ons

Bedrijf Overzicht
MBS Designs and Hosting is een thuis voor meer dan 500.000 websites - allemaal verschillend qua essentie en ideeën, maar met geweldige keuzes. We zijn toegewijd om alles voor uw online aanwezigheid te bieden, van domeinnaamregistratie (s) en gedeelde webhosting tot e-commerce-oplossingen, VPS-hosting en SSL-certificaten. Alle diensten worden geleverd door MBS Designs en Hosting.
Dienstenoverzicht
MBS Designs and Hosting heeft verschillende services, waaronder maar niet beperkt tot: Shared Web Hosting, Hosting van Virtual Private Servers, Domeinnaamregistraties, Domain Name Transfers en SSL-certificaten (in samenwerking met 's werelds meest vertrouwde SSL-providers). En last but not least is MBS Designs and Hosting een van de pioniers in de Free Web Hosting-industrie. We bieden een functie-beperkte gratis webhostingservice als onderdeel van ons hoffelijkheidsbeleid en zijn van mening dat dit de klantenbasis van onze klanten vergroot.
Datacentrum Infrastructuur
Onderdeel van onze strategie voor een goede servicekwaliteit is de locatie van ons datacenter. We hebben de best mogelijke optie gekozen. Onze servers bevinden zich in het datacenter van Telepoint in Sofia, Bulgarije. Het heeft meer dan 30 internetpeeringpunten en is verbonden met een redundante internetverbinding - pan-Europees Tier 1-glasvezelnetwerk met een snelheid van 50 Gbit naar elk deel van de wereld. Dit maakt onze hostingdiensten wereldwijd de voorkeur als hostingpartner op basis van onze strategische locatie en stabiele connectiviteit met elk deel van de wereld.
De betrachtingen van onze firma
Ons fundamentele doel is het delen van de uitgebreide ervaring die we hebben in wat we doen. Het webhostingplatform dat we runnen en aanbieden aan onze klanten, is door de jaren heen op leer-basis gebouwd. Dit laat ons toe om verschillende omstandigheden te testen voordat we de webhostingtechnologie bijna perfectioneren. We leren elk aspect van het webhostingplatform dat we maken en dat maakt ons flexibel en bewezen, klaar om op de meest adequate manier te handelen. Dat alles brengt ons tot waar we vandaag zijn - webhostingmogelijkheden met u delen.
Alle prijzen inclusief BTW.
We use cookies to ensure you can get the best experience on our site. If you keep using this site we assume that you agree to our use of cookies. Privacy Policy OK